Boekenbergfilm: Trash

Zaterdag 17 oktober is het de Internationale Dag ter Bestrijding van Extreme Armoede. Op deze dag vertoont de bibliotheek een film die aansluit op dit thema. Trash is een aangrijpende thriller over twee jongens, Rafael en Gardo, die vuilnis sorteren in de sloppenwijken van Rio de Janeiro. Wanneer ze een portemonnee vinden tussen het afval, realiseren ze zich niet wat de gevolgen hiervan zijn.

Op het moment dat de politie langskomt en een enorm hoge beloning uitlooft voor de vinder van de portemonnee, begrijpen ze dat er meer aan de hand is. Ze delen hun geheim met hun vriend Rato en slaan op de vlucht voor de politie. Ze komen terecht in een uitzonderlijk en gevaarlijk avontuur, terwijl ze proberen om de herkomst van de portemonnee te achterhalen en het mysterie te ontrafelen.

“Dat het speurwerk van de jongens niet altijd even geloofwaardig is, maakt niet uit. Daldry laat de kindacteurs zo goed spelen, dat hij ermee wegkomt. Tel daarbij op de grote namen Martin Sheen en Rooney Mara en je hebt een beproefd recept voor succes. Een heerlijke film.” (De Telegraaf ****)

Boekenbergfilm: Trash
Datum: 17 oktober
Aanvan: 14:00 tot 16:00 |
Locatie: De Boekenberg – Auditorium
Kosten: € 5,-
Kaarten bestellen voor de Boekenbergfilm: Trash

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top