Bewoners Waterland in gesprek over toekomst wijk

0

Bewoners uit de wijk weten precies wat er speelt in de wijk Waterland. Veel bewoners wonen naar tevredenheid in de wijk en zijn trots op hun buurt. De Partij van de Arbeid Nissewaard wil dit graag zo houden en waar nodig verbeteren, want een prettige buurt ontstaat niet vanzelf.

PvdA-fractievoorzitter Wouter Struijk en bewoonster Sylvia Kats hebben daarom de handen ineengeslagen om een platform te vormen met bewoners uit verschillende Venen om na te denken over de toekomst van de wijk. De wijk Waterland is de afgelopen tijd veel in het nieuws geweest.

Reden voor de Partij van de Arbeid en bewoners om actie te ondernemen. “Alles is bespreekbaar. Er is vast en zeker ook van alles mogelijk, maar er zijn zeker ook zaken die we niet zomaar kunnen veranderen. Toch willen we het initiatief nemen, want niet geschoten is altijd mis”, aldus Wouter Struijk.

De aftrap vindt plaats op 23 februari om 19:30 uur. Wil jij meedenken, meepraten en/ of meedoen? Laat het weten via Sylvia Kats: kotoka1998@hotmail.com.

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op