Beste debater van het jaar – Bart Overgauw

Voor de derde keer in successie is in de gemeenteraad van Nissewaard de ‘Beste debater van het jaar gekozen. Na Wouter Struijk (PvdA) en Denis Wiering (D66) is nu Bart Overgaauw (CDA) tot de beste debater gekozen.

Tijdens een korte bijeenkomst voor aanvang van de laatste gemeenteraadsvergadering van 2017 werd de sculptuur, gemaakt door glaskunstenaar Han de Kluyver, overhandigd. De prijs is een initiatief van oud-D66 raadslid Arjun van der Dussen, die hij instelde na zijn vertrek uit de raad.

Een gedeelte uit het juryrapport: “De stip op de horizon van Bart Overgaauw is nog steeds een grote gemeente Voorne-Putten. Dus denkt hij vaak iets breder dan de enge gemeentegrenzen. Daarbij denkt hij ook altijd aan een redelijk alternatief.

Hoewel die slogan van een andere partij is. Hij probeert met goede polder voorstellen of duidelijke beschouwingen over de onderhavige zaak een goed draai aan vele voorstellen te geven”.

Daarom is Bart Overgaauw gekozen tot ‘Beste Debater van het jaar’ door de jury, die bestond uit de journalisten: Theo Teitsma van het AD en Martin Marcus van de Botlek.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top