Ben jij een echte modderheld?

Niet bang om vies te worden? Dan is uw kind van harte welkom op woensdag 27 juni. De activiteitenclub van SKS Alles Kids organiseert het jaarlijkse evenement: Modderheld!

Dit evenement is niet meer weg te denken uit het activiteitenprogramma van de Alles Kids Club en kinderen uit Nissewaard en omgeving weten het evenement al goed te vinden.

Voor het derde jaar op rij wordt het oostelijke deel van Park Waterland in Spijkenisse omgetoverd tot een heus modderparadijs met een ‘modderparcours’. Via dit parcours worden kinderen van 3 tot en met 12 jaar uitgedaagd om te springen, rennen en kruipen door modder en over obstakels.

Modderheld obstakel run
Deze obstakel run is voor kinderen met een A-diploma en dichte schoenen zijn hier verplicht in verband met dieper water. Ren of kruip door de modder en over obstakels heen. Deze uitdagende baan is speciaal voor kinderen ontworpen, maar ook ouders mogen samen met hun kind over de Modderheld baan. Hoe leuk is dat?

Aan de jongere kinderen is gedacht wel met een speciale Mini-Modderheld Baan. Voor deze baan is geen zwemdiploma nodig. Ook zijn er verschillende modderbadjes. Er is zelfs gedacht aan kleedruimtes in de vorm van tenten, zodat u en uw kinderen schone kleren mee kunnen nemen.

Inschrijven niet nodig
Openingstijden Modderheld van 13:30 tot en met 16:00 uur. Inschrijven is niet nodig. Er is vrije inloop mogelijk.

Toegang
U kunt gratis meedoen en er zijn zeer veel vakkrachten van SKS Alles Kids aanwezig om het evenement professioneel te begeleiden. Wilt u komen? In verband met de verwachte drukte wordt er geadviseerd om zoveel mogelijk op de fiets te komen. Er zijn maar een beperkt aantal parkeerplaatsen langs de rand van het park aanwezig, maar er kan ook gratis geparkeerd worden op het parkeerdek boven de Jumbo.

Het navigatieadres is Libelleveen 256. Volg vanaf daar de bordjes ‘Modderheld’. Meer informatie is te vinden via de website van SKS Alles Kids.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top