Beleef Bruisend Brielle!

Op zaterdag 27 augustus vindt Bruisend Brielle plaats. Het meest veelzijdige festival van Brielle. Tijdens Bruisend Brielle wordt een podium geboden aan diverse Brielse activiteiten, met de historische binnenstad als decor.

Er is een goedgevuld en gevarieerd programma waarin havenactiviteiten, presentaties van verenigingen, een duurzame markt, muziek op straat, oude landbouwvoertuigen, een markt met streekproducten, een oldtimershow, muziek en kunst in de Catharijnekerk, rondleidingen door het Historisch Museum en nog veel meer verrassende onderdelen, voorbij zullen komen.

Bovendien is ook dit jaar weer de woonbeurs ‘Wonen in Brielle’ op de Turfkade te vinden.

Dit jaar verandert het plein voor de St. Catharijnekerk in een ”Montmartre“ van Brielle. Ook in de kerk zullen een aantal kunstenaars werk tentoonstellen. Bezoekers kunnen verrast worden door een kunstenares die gratis hippe portretjes maakt en kinderen kunnen een eigen graffitikunstwerk maken.

Ander hoogtepunt van dit jaar is de sloeproeiwedstrijd op het Brielse Meer, ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van de Brielse Roeiclub.

De activiteiten worden gehouden tussen 11.00 en 17.00 uur.

Aansluitend biedt het aanbod in één van de vele horecagelegenheden genoeg mogelijkheden om de dag en avond mooi af te sluiten. Of het nu gaat om lekker luisteren naar (live) muziek, ontspannen een hapje eten of gewoon alleen maar even iets drinken, binnen of op een terras, het kan allemaal. Bruisend Brielle is dé gelegenheid om te ervaren wat Brielle allemaal te bieden heeft.

Kijk op www.bruisendbrielle.nl voor meer informatie of het gehele programma.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op