Bekeuringen en 3 aanhoudingen bij overlastactie Spijkenisse

Afgelopen weekend hebben politiemensen diverse controles gehouden op overlastlocaties in Spijkenisse. Dit naar aanleiding van klachten van omwonenden en passanten. Locaties die werden gecontroleerd waren: Zuidakker, de Weegschaal, de parkeerplaats aan de Hekelingseweg, de Riekvoorde, Rozemarijndonk/Klokbekerkreek, ’t Plateau, de Fuchsiastraat, de Hoogwerfsingel en verder nog verschillende locaties.

Op vrijdagavond zijn er in totaal 31 bekeuringen uitgeschreven. Onder andere voor het op straat gooien van afval (6x), het drinken van alcohol op de openbare weg (5x), wildplassen (4x) en blowen (2x). Maar verder zijn er ook bekeuringen uitgeschreven voor verschillende verkeersovertredingen en bedelen. Een bromfietser werd op de Heemraadlaan gecontroleerd en die bleek gesignaleerd te staan voor een boete van € 255,-. Hij is aangehouden. Op de Aspergedreef werd een man aangehouden voor heling omdat hij op een gestolen fiets reed.

Op zaterdagavond zijn in totaal zijn 23 bekeuringen uitgeschreven. Onder andere voor het op straat gooien van afval (8x), het drinken van alcohol op straat (6x), wildplassen (5x) en blowen (3x). Op deze avond werd ook een proces-verbaal opgemaakt voor gevaarlijk rijgedrag en werd 1 automobilist op de Hekelingseweg aangehouden omdat hij politiemensen beledigde. Hij kreeg een boete van € 360,-

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top