Bedrijven InvesteringsZone Bijeenkomst

“Een omgeving die goed bereikbaar is, veel groenvoorzieningen heeft en waar veiligheid geboden wordt. Welke ondernemer wil dat niet? En wie anders kan deze voorzieningen beter bewerkstelligen dan de ondernemer zelf?”

Sinds de start in mei 2010 heeft Parkmanagement zich zeer actief op de bedrijventerreinen Halfweg en Molenwatering bewogen en zijn er aansprekende resultaten behaald. Om een volgende stap te zetten in de borging van een goede bedrijfsomgeving onderzoekt SPBS de haalbaarheid van een Bedrijven InvesteringsZone (BIZ), waarover u onlangs een folder en een uitnodiging heeft mogen ontvangen.

Als initiatiefnemers zijn we ons er van bewust dat deze volgende stap niet gezet kan worden, zonder de ondernemers, die op deze terreinen gevestigd zijn, er nadrukkelijk in te betrekken. Door hun draagvlak ontstaan immers de middelen die nodig zijn om de aantrekkelijkheid, veiligheid en toekomst van het gebied te behouden c.q. te versterken. Met als resultaat: een win-win situatie voor ondernemers én gemeente.

Programma bijeenkomst
In anderhalf uur tijd wordt u op 23 april a.s. getrakteerd op de successen van gisteren, de plannen voor morgen én een voedzaam ontbijt. U zult ervaringen uit het veld krijgen voorgeschoteld, een bloemlezing horen over elders behaalde resultaten, als ook een toelichting ontvangen op de juridische aspecten én het bijbehorende proces.

De mogelijkheden van deze vorm van samenwerking zijn talrijk en dienen ons aller belang. Samen met u willen we de kwaliteit van ons werkgebied borgen en sterker maken.
Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met SPBS via info@spbs.nl of 010-2310601 of kijk op www.spbs.nl/BIZ.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op