BCRS tekent Sponsorovereenkomst!

Vrijdagavond, aan het begin van de Clubkampioenschappen bij BCRS, heeft de voorzitter van BCRS een sponsorcontract ondertekend met Online-Badmintonshop. BCRS, de grootste badminton vereniging van Voorne-Putten en omstreken, organiseert al jaren goed bezette badmintontoernooien onder de vlag van Badminton Nederland en hoopt hier binnenkort nog 2 toernooien aan toe te voegen. Om deze toernooien nog attractiever te maken voor de deelnemers, zijn sponsors gezocht die zich graag willen binden met BCRS.

Online-badmintonshop is een online badminton speciaalzaak van Nederland, die opgezet is door Jürgen Wouters. Jürgen Wouters is zelf ook geen onbekende in de badmintonsport en speelde in het verleden badminton op eredivisie niveau en behoorde tot het Nederlandse team dat zilver won op zowel het EK Teams 2004 als het EK Teams 2006. Hij is ook een aantal jaren trainer geweest bij BCRS.

Bij de start van de Clubkampioenschappen van BCRS op vrijdagavond 17 maart heeft de voorzitter van BCRS, Ron Vollenga, en Online-Badmintonshop, vertegenwoordigd door Jürgen Wouters, de sponsorovereenkomst met een looptijd van 3,5 jaar ondertekend in het bijzijn van de leden. Onderdeel van de overeenkomst is o.a. dat de naam van Online-Badmintonshop verbonden gaat worden aan een aantal toernooien.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op