Battle of the Bands 2016

0

Het Centrum voor de Kunsten Spijkenisse (CVDKS) organiseert dit jaar een ‘Battle of the Bands’, dé wedstrijd voor bands uit de gemeente Nissewaard met deelnemers van 13 jaar en ouder.

Gratis coaching door professionele muzikanten
In deze wedstrijd gaat het net even anders: bands die zich hiervoor opgeven krijgen (na een voorselectie) een gratis coachingsessie van ervaren muzikanten Erik Versluis (bas) en Jan Pohl (drums), beiden zeer actief in het professionele werkveld. Samen met deze topmuzikanten werk je aan de sterke en zwakke kanten van jouw band.

Uit de gecoachte bands wordt vervolgens een winnaar gekozen. De winnende band mag optreden tijdens de ‘Nacht van de Kunst’ op 25 juni a.s. Het optreden vindt plaats tijdens de afterparty van dit evenement in één van de meest bijzondere podia van Voorne-Putten: Theater De Stoep!

Aanmelden wedstrijd
Wil jij jouw band nog beter kunnen neerzetten, zowel op muzikaal gebied als op het gebied van performance? Zijn jullie op zoek naar een toffere sound? Willen jullie het samenspelen nog strakker krijgen? Meld je dan snel aan! Stuur een mail naar l.mietes@nissewaard.nl met daarin een link naar een filmpje van een repetitie of een optreden vóór 15 april 2016.

Zorg dat je op het filmpje goed hoorbaar bent! Uit de aanmeldingen wordt een keuze gemaakt uit de bands die gecoacht zullen gaan worden. De sessies vinden plaats op zaterdag 22 april en 14 mei tussen 10.00 en 17.00 uur.

Jan Pohl en Erik Versluis
Jan Pohl is veelgevraagd sessiemuzikant en drumdocent. Hij is producer in zijn eigen studio RealMusicRoom in Rotterdam en tourt regelmatig met verschillende nationale en internationale artiesten door Europa. Hij speelde o.a. op festivals zoals Lowlands, Rock am Ring, Hurricane, North Sea Jazz en Montreux Jazz Festival.

Erik Versluis is docent basgitaar, songwriting en bandcoach. Hij volgde zijn opleiding aan de Hogeschool voor Muziek en Dans (Rotterdam). Erik speelt samen met Sara Bonne, Bregje Sanne Lacourt, Blaz en Hello Neo en geeft les bij verschillende culturele instellingen waaronder het CVDKS en TU Delft.

Meer info
Het Centrum voor de Kunsten Spijkenisse bevindt zich aan de Nieuwstraat 83 in Spijkenisse. Telefoon 0181-652250. Meer info vind je op www.cvdks.nl. We zijn ook te vinden op Facebook en Twitter @CvdKSpijkenisse.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op