BABY TIME – Gratis belevingsevenement voor zwangeren

Op woensdagavond 17 juni 2015 kunnen zwangeren in Spijkenisse terecht bij Baby Time voor een bijzondere avond, een knus belevingsmoment met informatie, workshops, activiteiten en kraampjes met artikelen. Zin om een foto te maken van uw zwangere buik? Of een beschildering te laten aanbrengen? Of een massage te krijgen, workshop te volgen of kraamcadeautjes te kopen? Het kan allemaal.

Daarnaast zijn er prijzen te winnen én de eerste 50 inschrijvingen gaan naar huis met een goed gevulde goodiebag. Natuurlijk mogen (schoon) moeders, vriendinnen of de partner meekomen. Het wordt een avond waarop vooral plezier hebben belangrijk is en zwangeren onder elkaar kunnen zijn en veel kunnen horen over de zwangerschap en de periode daarna.

Ook wordt er informatie over kinderopvang gegeven en is een rondleiding mogelijk. De entree is gratis en wordt aangeboden door kinderopvang SKS Alles Kids in samenwerking met lokale partijen.

Kortom, een gezellige avond om niet te missen. Inschrijven voor Baby Time doet u via www.sksalleskids.nl, daar is ook meer informatie te vinden.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op