Arrestatieteam houdt Spijkenisser aan voor brandstichting

Het arrestatieteam van de politie hield vrijdagmiddag 24 maart in Maassluis een man in zijn auto aan. De politie verdenkt de 31-jarige man uit Spijkenisse ervan enkele uren eerder brand te hebben gesticht in een huis aan de Slakkenveen in diezelfde plaats.

Hulpdiensten rukten rond kwart over één uit voor een grote brand in het huis aan de Slakkenveen, waar gelukkig niemand thuis was. De brand bleek al dusdanig groot, dat omliggende woningen kort ontruimd moesten worden.

Uit onderzoek bleek al snel dat sprake moest zijn van brandstichting en dat de reden voor de brandstichting waarschijnlijk in de relationele sfeer ligt. Hierop ging de politie direct op zoek naar de vermoedelijke dader.

Al binnen enkele uren hield een arrestatieteam op het Willem Pijperplein in Maassluis twee verdachten in een auto aan. De bijrijder had niets met de brand te maken en werd meteen vrij gelaten.

De politie doet onderzoek naar de brandstichting en vraagt getuigen zich te melden.
Hebt u iets gezien of gehoord dat mogelijk verband houdt met deze brand en hebt u nog niet met de politie gesproken? Bel dan met 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op