Arcaplex Hot Summer Mexican Night: We’re The Millers

Niet op vakantie? Of net terug, maar toe aan meer? Arcaplex Spijkenisse presenteert: Hot Summer Mexican Night! Kom op woensdag 14 augustus ‘We’re The Millers’ bij ons als eerste zien! David Burke (Jason Sudeikis) is een kleine hasjdealer, die aan koks en voetbalmoeders verkoopt. Maar niet aan kids, want hij heeft natuurlijk wel een geweten. Dus wat kan er nou fout gaan? Alles. Als hij een paar tieners helpt, wordt hij overvallen. Hij wordt beroofd van al zijn geld en zijn voorraad en blijft achter met een enorme schuld bij zijn leverancier Brad (Ed Helms).

Om die schuld af te lossen, en zijn leven te redden, moet David van Brad een grote partij drugs vanuit Mexico het land in smokkelen. Met hulp van zijn buren, de cynische stripdanseres Rose fenomenaal gespeeld door Jennifer Aniston, wannabe klant Kenny (Will Poulter) en de met tattoos en piercings uitgedoste tiener Casey (Emma Roberts) bedenkt David een waterdicht plan. Met zijn nepechtgenote en nepkids trekt hij in een grote, glanzende camper naar het zuiden voor een lang 4th of July weekend…

Je bent welkom op deze avond vanaf 20:45 uur om te komen genieten van Desperados of een cocktail in onze lounge. Ook kun je Mexicaans gezellig op de foto! Om 21:30 uur zal de film starten. Kaarten kosten € 11,- (incl. Desperados of cocktail). Reserveren kan vanaf nu, telefonisch: 0181-602444/602445, op www.arcaplex.nl of via onze app.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op