Aleysha en Guillaume van Team Pinas Nederlands kampioen Muaythai

0

Afgelopen zaterdag 5 maart zijn Team Pinas Spijkenisse Kickbokstalenten Aleysha Smol en Guillaume Pinas met trainers/bergeleiders Eric Pinas en Richard- en Duncan Smol afgereisd naar Meppel om in
toernooivorm te strijden voor het Nederlands kampioenschap van de International Federation of Muaythai Amateur.

IFMA Nederland organiseerde 5 maart haar eerste NK Muaythai in Meppel. Sportscholen uit Nederland konden hun talenten inschrijven in vooraf vastgestelde leeftijds- en gewichtsklassen. Eenmaal begonnen is Aleysha Smol snel aan de beurt voor haar eerste tegenstander Ashley Goktas van Team Loefen. Aleysha is te sterk waardoor haar tegenstander in de 3e ronde opgeeft.

Hierna staat Aleysha in de finale tegen Demi Hobers van Garuda Gym. Demi heeft goed gekeken naar de voorgaande partij en zoekt veel de clinch op maar na de eerste ronde weet Aleysha hier goed mee om te gaan wint de partij op punten.

Guillaume Pinas is later aan de beurt en staat gelijk in de finale tegen Jozeph v.d. Wildenberg van Team Lomulder. In de eerste ronde bestookt Guillaume zijn tegenstander met harde lowkicks en knieen. De scheidrechter stopt de wedstrijd in de tweede ronde omdat Jozeph geen weerstand meer kon bieden. Aleysha en Guillaume zijn hiermee beide Nederlands Kampioen Muaythai bij de IFMA en tevens gekwalificeerd voor het IFMA WK in Bangkok Thailand later dit jaar.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op