Afrojack draait voor goed doel

Op zondag 19 februari treedt DJ/producer Afrojack op in Monkey Town Spijkenisse tijdens het ’’Fundraising voor Muziekids’’events. Alle opbrengsten komen volledig ten goede aan Stichting Muziekids. Het evenement is een initiatief van Monkey Town Spijkenisse, DJ Afrojack, 241management en SNS Bank Spijkenisse.

De dag zal in het teken staan van muziek en amusement. Naast een optreden van DJ/producer Afrojack zullen ook DJ’s van Afrojack’s platenlabel Wall Recordings een optreden verzorgen. Ook kunnen de kinderen zich laten schminken, ballonnen modelleren en cupcakes versieren.

Over het Fundraising voor Stichting Muziekids event
Het event vindt plaats op 19 februari 2017 van 12:00 uur tot 16:00 uur en zal gericht zijn op kinderen van 4 t/m 12 jaar. Kaarten zijn te koop vanaf 4 februari om 12:00 uur bij Monkey Town en de SNS Bank te Spijkenisse.

Let op: kaarten worden alleen verkocht als bundel (1 bundel per persoon): 2 volwassenen en 3 kinderen (leeftijd 4 t/m 12 jaar). Er is slechts een beperkt aantal kaarten te koop. Kaarten zijn niet los te verkrijgen. De prijs bedraagt €25,- per bundel.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op