Activiteitenweek Nissewaard voor Elkaar van start

Van dinsdag 7 maart tot en met woensdag 15 maart vindt de activiteitenweek Nissewaard voor Elkaar plaats. Diverse instanties organiseren activiteiten samen met vrijwilligers. Het thema van de week is ‘de verbinding’.

Verbinding tussen organisaties, bijvoorbeeld bij het organiseren van de Internationale vrouwendag op 8 maart en de internationale koffieochtend van de Federatie Spijkenisse Samen (FSS) en Jongeren Op Zuid (JOZ), in het wijkcentrum de Akkers, waar jong en oud elkaar ontmoeten en verhalen met elkaar delen.

Activiteiten
De week wordt op dinsdagavond 7 maart geopend met de gratis keuzefilm ‘ He named me Malala’ in Bibliotheek de Boekenberg. De winnaars van de prijs voor het beste vrijwilligers initiatief 2016, de Talententrein (ontdek je talent voor kinderen van 8 – 12 jaar), starten hun activiteiten op 8 maart in de Boekenberg.

Op donderdag 9 maart spelen senioren en leerlingen van Zadkine in recreatiezaal De Mei in de Gorterhof het grote Triviantspel. Daarnaast zijn er op zondag 12 maart op de locaties Terras aan de Maas, Activiteitencentrum Pameijer en Careijn gezellige brunches.

Diezelfde dag is een gloednieuw initiatief voor muzikaal talent ‘Puls’ in het Centrum voor de Kunsten. In de Boekenberg is op dinsdag 14 maart de informatiemarkt vrijwilligerswerk waar van alles te ontdekken en te doen is op het gebied van vrijwilligerswerk.

De week wordt op woensdag 15 maart afgesloten met het jaarlijks terugkerende Netwerkdiner voor vrijwilligers organisaties, dit keer in het Activiteitencentrum Pameijer.

Volledig programma
Dit is slechts een greep uit de diversiteit aan activiteiten. Bent u nieuwsgierig naar de complete en uitgebreide agenda? Kijk dan op de website www.nissewaardvoorelkaar.nl  klik de kop ‘week  Nissewaard voor Elkaar’ aan kies voor ‘agenda’. Ook op facebook is meer informatie te vinden facebook.com/nissewaardvoorelkaar.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op