Aafje breidt huishoudelijke hulp uit in Nissewaard

Aafje gaat vanaf 3 april 2017 in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning ook huishoudelijke hulp aanbieden in Spijkenisse, Hekelingen, Heenvliet, Geervliet, Simonshaven, Abbenbroek, Zuidland en Oudenhoorn (gemeente Nissewaard).

Continuïteit
Aafje levert momenteel al huishoudelijke hulp in Rotterdam, de BAR-gemeenten en de Drechtsteden. ‘In het kader van continuïteit is het voor Aafje interessant om naast haar huidige werkgebied in aangrenzende gemeenten huishoudelijke hulp te gaan leveren’ zegt Mark van Son, adjunct directeur Aafje Hulpthuis.

‘Een ruimer werkgebied zorgt tevens voor meer stabiliteit in werkgelegenheid en dat is wat wij onze medewerkers graag willen bieden in de huidige fluctuerende markt.’

Nieuwe aanbesteding
Gemeente Nissewaard heeft 13 oktober 2016 nieuwe aanbesteding voor huishoudelijke hulp aangekondigd. Hier heeft Aafje op ingeschreven. Aafje voldoet aan alle eisen die de gemeente Nissewaard stelt met betrekking tot het leveren van huishoudelijke hulp waardoor zij een nieuwe dienstverlener is in deze regio.

Samenwerking
Mark van Son, adjunct directeur van Aafje Hulpthuis: ‘Ons werk doen we niet alleen. We werken nauw samen met familie, bekenden en buurtbewoners. Ook met vrijwilligers en andere zorgorganisaties. Samen doen we ons uiterste best om klanten zo lang mogelijk zelfstandig te laten zijn, zodat zij prettig en actief kunt leven. Dat is ons uitgangspunt.’

Aafje
Aafje is een zorgorganisatie, werkzaam op het gebied van thuiszorg in Rotterdam, Dordrecht en omstreken. Aafje heeft verpleeg- en verzorgingshuizen in Rotterdam en Ridderkerk en twee zorghotels, één zorghotel bij het Franciscus Gasthuis en één bij het Maasstad ziekenhuis.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op