2e Kamermuziekworkshop voor jong en oud

Op 4 februari a.s. organiseert Muziek Onderwijs Centrum Spijkenisse in samenwerking met Bibliotheek De Boekenberg voor de 2e keer een Kamermuziekworkshop voor alle leeftijden. Deze workshop is een initiatief in de gemeente Nissewaard voor iedereen die graag samen muziek maakt.

Er zijn speciale groepen voor kinderen, en ook kunnen zij meedoen aan de workshop “Maak je eigen instrument”. Deelnemers worden aan elkaar gekoppeld op grond van niveau, instrument en muzikale
voorkeur. Om het niveau te bepalen, kunnen de deelnemers de vragenlijst invullen die op het aanmeldformulier staat.

De workshop zal plaatsvinden in Bibliotheek de Boekenberg, Markt 40, 3201 CZ Spijkenisse. Inschrijven kan t/m 1 februari via www.deboekenberg.nl of tijdens openingstijden aan de kassa van De Boekenberg. U kunt voor een hele of een halve dag inschrijven.

Let op: aanmelden kan via het formulier, en inschrijven bij De Boekenberg. De kosten voor een hele dag bedragen €30,- en voor een halve dag €20,-. Lunch is hierbij inbegrepen. De dag duurt van 10:00 – 16:30.

Wij hopen u te mogen begroeten! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lex Oosthoek, 06 13934068 of muziekles@gmail.com.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op