2e editie ‘Maximaal Kerst voor Minima’

0

Stichting Konnekt Buurtnetwerken organiseert dit jaar op 19 december voor de tweede maal ‘Maximaal Kerst voor Minima’. Voor ca 100 inwoners van Nissewaard met een minimum inkomen is er een gezellige middag te beleven. Een lunch, entertainment voor jong en oud en enkele andere verrassingen staan op het programma.

Ook is er dit jaar wederom een kledingbank waar mooie setjes kleding voor man, vrouw, kind te verkrijgen is, zodat de kerstdagen in gepaste stijl gevierd kunnen worden. Deze middag wordt u gratis aangeboden.

Bent u inwoner van Nissewaard en heeft u een minimum inkomen en lijkt het u leuk deze middag mee te beleven, meldt u zich dan aan via Konnekt@live.nl. Vermeld hierbij, naast uw adresgegevens het aantal personen waarmee u komt en de samenstelling. (Man-vrouw-aantal kinderen)

Sponsoren gezocht
Tevens is Stichting Konnekt Buurtnetwerken op zoek naar sponsors om dit evenement tot een succes te maken. Kleding (ook schoenen en accessoires) is daarbij ook nog van harte welkom. Naast kleding en eventuele sponsoring voor de lunch wil de Stichting ieder kind dat ‘Maximaal Kerst Voor Minima’ bezoekt naar huis laten gaan met een kerstcadeautje.

Wilt u bijdragen aan deze middag door middel van sponsoring van de lunch, het kopen van een kerstcadeau of het doneren van kleding kunt u contact opnemen met de Stichting via het emailadres konnekt@live.nl of bellen met 06-19.17.19.32. Een WhatsApp-bericht is ook mogelijk. Meer informatie over “Maximaal Kerst voor Minima’, Stichting Konnekt Buurtnetwerken en andere activiteiten van de stichting kunt u vinden op www.facebook.com/buurtnetwerk.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op