21ste J. de Kluyver Jeugdschaaktoernooi van Spijkenisse

Op zaterdag 18 april 2015 wordt voor de 21ste keer het J. de Kluyver Jeugdschaaktoernooi van Spijkenisse gehouden. Een heel gezellig, spannend en sfeervol toernooi waar elk jaar naar uitgekeken wordt. Het toernooi is geschikt voor elk niveau schaker, van huisschaker of schoolschaker tot landelijke top. Het is een van de grootste jeugdtoernooien van Nederland en er doen ook elk jaar spelers uit het buitenland mee.

Er wordt gespeeld in 5 leeftijdscategorieën. Waarvan de oudste voor spelers t/m 25 jaar en begeleiders is. Deelnemers hoeven niet lid te zijn van een schaakvereniging en krijgen consumptiebonnen voor popcorn, ijs en suikerspin.

Tijdens het toernooi zijn er twee invitatiegroepen (Heren en Dames) bestaande uit de winnaars van voorgaande jaren (aangevuld met andere landelijke topschakers). Hun partijen zullen live op het internet te volgen zijn.

Inschrijven
Inschrijven voor het 21ste J. de Kluyver Jeugdschaaktoernooi van Spijkenisse kan via het inschrijfformulier of stuur een email naar jeugdtoernooi@sv-spijkenisse.nl.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top