10e editie Wedding Event Carlton Oasis

Op zondag 10 februari 2019 vindt de 10e editie van de trouwbeurs ‘Wedding Event Carlton Oasis’ plaats in het gastvrije en prachtige Carlton Oasis Hotel in Spijkenisse. Bij het Wedding Event zijn alle ingrediënten aanwezig om jullie droomhuwelijk van A tot Z te kunnen regelen tot in de finesse. Verschillende professionals laten jullie graag kennis laten maken met de nieuwste trends en mogelijkheden van hun producten.

Bruidsshows
Bruidsshows vinden plaats om 12.30 en 14.30 op de 1e verdieping (ook per lift bereikbaar). Prachtige trouwjurken en bijpassende kinderbruidskleding worden verzorgd door Stephanie’s Bruidsboutique en herenkostuums geshowd door modellen van Ibrahim Tosun Wedding Tailor en DIYA Tailors.

Belevingen
Het Wedding Event biedt naast een mooie afwisseling van specialisten ook geweldige belevingen. Vraag een verzoeknummer aan bij Poptroubadour Arnoud Kas, doe mee met proeverijen, ga op de foto bij de photobooth, laat je kids hun ogen uitkijken bij goochelaar en ballonartiest Frans Neys, bezoek bruidsshows, doe mee met de Wedding Loterij en speel mee in het casino bij Picobello Entertainment.

Wedding Loterij
NIEUW !!! Doe mee met de Weddding Loterij! Bij de entree ontvangen jullie als (a.s.) bruidspaar een stempelkaart met logo’s van alle exposanten. Bij iedere exposant ontvang je een stempel en… met een volle stempelkaart doe je mee aan de Wedding Loterij.

Goodybag
En natuurlijk ligt er voor jullie als (a.s.) bruidspaar een goodybag klaar met informatie, leuke hebbedingetjes en luxe trouwmagazines voor nóg meer leuke ideeën om van jullie trouwdag de mooiste dag van jullie leven te maken!

Entree & parkeren
Entree & parkeren = GRATIS! Dus neem gezellig iemand mee… iedereen is van harte welkom!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top