10e Dickens Winterfair met vuurwerk

1

Voor de tiende achtereenvolgende keer wordt op het winkelcentrum Maaswijk, gelegen aan de Hadewijchplaats te Spijkenisse een Dickens stijl Kerstmarkt en Winterfair gehouden. De winkeliersvereniging nodigt u dan ook van harte uit om dit twee dagen durende evenement te komen bijwonen.

Op vrijdag 9 december is de markt open van 12-20 uur met veel live muziek, kerstdraaiorgel, een kerstkadootjes band en MusicAll Dickens choir. Wederom is om 19.00 uur de inmiddels traditionele Lichtparade, waarbij er (voor de eerste 200 kinderen) gratis lichtgevende kadootjes worden uitgedeeld. Om 20.00 uur sluiten we vrijdag af met een spectaculair door SDS events georganiseerd vuurwerk op muziek.

Op zaterdag 10 december is de kerstman met zijn gevolg, waaronder Rudolph weer aanwezig en neemt hij ook de wereldbekende act JøtnJøll mee naar Spijkenisse. Op beide dagen is er voor het winkelend publiek gratis koffie/thee/chocomelk en uiteraard Glühwein te verkrijgen.

Tussen 11-15 uur kunnen kinderen gratis geschminkt worden en/of een kerststukje maken. Kortom voldoende kerstplezier, eten en drinken op deze leukste kerstmarkt van de Zuid-Hollandse Eilanden. U komt toch ook naar Winkelcentrum Maaswijk voor uw (vroege) kerstinkopen (gratis parkeren!!).

screenshot_2

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

1
Reageer op dit artikel

avatar
0 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op